Rodeo Roleplay'e Hoşgeldin
Sende aramıza katılmak istiyorsan
Hemen Başvur (DISCORD UZERINDEN)!

Genel İstek ve Öneridir

DF

İsaac Jones

Yeni Üye
30 Mar 2024
3
1
1
İstek Öneri ve Şikayetlerdirhazır sunucu da bakımdayken düzelmesini istediğim tek bir şey var koşunca staminan bitsin ama neden can tükeniyor yorulsun karakter koşması yavaşlasın can gitmesi çok saçma diğer bir konu yabani atları yakalamak çok zor ben normal bir şekilde sakinleştirip yanına geliyorum ve onu sevdikten sonra binince direk üstünden atıyor bu biraz daha aza indirgelene bilir bu sayade satış fiyatına da düşürülme gelir sahi daha önce satamadım ki fiyatı bile bilinmiyor ayrıca balık çeşitliliği ve fiyat oltayı yükselttik okey ama balıklar yine aynı ve fiyatlar sabit değişe bilir posta sistemi nasıl çalışıyor hala bulamadım bunun için bugsuz bir güvercin postası sistemi getirile bilir sürekli yağmur yağması bu sistemsel olarak düzeltilebiliyorsa buna bir çözüm lütfen avcılık için yola çıktığımız da hayvan spawn olayı çok az daha çok geyik avladığımız için bunları bulmak vurmak ve avlamak zaman alıyor bir tık daha düşürüle bilir ayarları katı olmaktan iyidir seyislerin ücretlendirme sistemine değişiklik şart misal bendeki atı ben 90 dolara erkeği 60 dolara da dişiyi aldım bunların %30 luk bir kısmı hesaplanıp ona göre çifleştirme işlemi için para talep edile bilir 60 dolarlık attın yavrusu için 250 dolar vermek saçma yani olsa da versek diye düşündürüyoraklımdakiler bunlar hava durumu gerçekten çok can sıkıyor buna önlem şart son olarak Hayırlı Bayramlar

• Like
Tepkiler: tugi

tugi

slytherin for win
Yönetici
19 Mar 2024
45
54
1
İstek Öneri ve Şikayetlerdirhazır sunucu da bakımdayken düzelmesini istediğim tek bir şey var koşunca staminan bitsin ama neden can tükeniyor yorulsun karakter koşması yavaşlasın can gitmesi çok saçma diğer bir konu yabani atları yakalamak çok zor ben normal bir şekilde sakinleştirip yanına geliyorum ve onu sevdikten sonra binince direk üstünden atıyor bu biraz daha aza indirgelene bilir bu sayade satış fiyatına da düşürülme gelir sahi daha önce satamadım ki fiyatı bile bilinmiyor ayrıca balık çeşitliliği ve fiyat oltayı yükselttik okey ama balıklar yine aynı ve fiyatlar sabit değişe bilir posta sistemi nasıl çalışıyor hala bulamadım bunun için bugsuz bir güvercin postası sistemi getirile bilir sürekli yağmur yağması bu sistemsel olarak düzeltilebiliyorsa buna bir çözüm lütfen avcılık için yola çıktığımız da hayvan spawn olayı çok az daha çok geyik avladığımız için bunları bulmak vurmak ve avlamak zaman alıyor bir tık daha düşürüle bilir ayarları katı olmaktan iyidir seyislerin ücretlendirme sistemine değişiklik şart misal bendeki atı ben 90 dolara erkeği 60 dolara da dişiyi aldım bunların %30 luk bir kısmı hesaplanıp ona göre çifleştirme işlemi için para talep edile bilir 60 dolarlık attın yavrusu için 250 dolar vermek saçma yani olsa da versek diye düşündürüyoraklımdakiler bunlar hava durumu gerçekten çok can sıkıyor buna önlem şart son olarak Hayırlı Bayramlar
öncelikle merhaba, bizlerle düşüncelerini paylaştığın için teşekkürler.
  • koşarken stamina bittikten sonra canının azalması aslında sürekli koşan oyuncularımız için bunu sürekli yapmamaları için aldığımız bir yöntem ve üzülerek belirteceğim ki bunu değiştirmeyi planlamıyoruz.
  • vahşi atları yakalamanın zor olduğunun farkındayız ve bunu değiştirecek birkaç ince ayar planlıyoruz.
  • olta yükseltme konusunda ise aslında oyunculara farklı bir yükseltme deneyimi ve farm bağımlılarına yapabilecekleri uzun soluklu bir yükseltme sürecini sunduk. oltanıza efsun basarak büyük balık yakalama oranını getirerek son seviye balıkları yakalayabilirsiniz. ekonomi fiyatları şu an gayet iyi derecededir. inananın yapacagımız 1 dolarlık bir değişim bile çok fazla para kazanmanıza sebep verecektir. sunucunun geliştirme sürecinde ekonomiye bol bol zaman harcadık ve tüm legal mesleklerin aynı zamanda aynı parayı kazanmasını hedefledik ve başardık. üzülerek tekrar söylüyorum ki balık fiyatlarında da bir değişiklik düşünmüyoruz.
  • sunucumuzda henüz bir posta sistemi bulunmamaktadır. çünkü kendi posta scriptimizi yazma evresindeyiz. olabildiğince kendi orjinal scriptlerimizi kullanarak özgünlüğümüzü korumayı amaçlıyoruz. bu süreçte sizden sabırlı olmanızı istiyorum. hatta şu an evcil hayvanlarınızı alabileceğiniz fx-pet scriptimiz yolda bile^^
  • redm de hava olayları scriptsel olarak değişmemekte tamamen şansa göre gerçekleşiyor ve bunun yüzdeliği ayarlanmıyor. sadece adminlerimiz elle yazılan bir komutla hava durumuna anlık müdahele edebiliyor. fakat isteğiniz üzere bu duruma denk geldikçe daha az gerçekleşmesini sağlayacağım.
  • hayvanların spawn olma durumu da aynı hava durumu gibi müdahale edilemez bir durumdur.
  • seyislerin fiyatlandırmalarına bir güncelleme getireceğiz merak etmeyin fakat yavru atların daha pahalı olması gayet normal çünkü atlar 20 yaşından sonra %30 ihtimalle ölebiliyor ve bu yavru atlar için çok ama çok uzak bir ihtimal. ayrıca atlara 5 yaşında biniliyor ve siz yavru atınıza binebildiğiniz süreçte çoktan 4 seviye olmuş oluyor. pahalı olmasının sebebi tamamen budur.
umarım kafandaki soru işaretlerini giderebilmişimdir :cool:
lütfen bize destek olmak için ileride düşüncelerini söylemekten çekinme, iyi roller
:love: