Rodeo Roleplay'e Hoşgeldin
Sende aramıza katılmak istiyorsan
Hemen Başvur (DISCORD UZERINDEN)!

Tala Mike Yuvanc

DF

Yuvanç

Yeni Üye
21 Mar 2024
1
0
1
Starwberry nin üstünde Little Creek River de doğmuş bir insanım . Babam Amerikalı bir Kovboy ayrıca eskiden orduda savaşmış bir yüzbaşıdır (Kayce Yuvanc) Annem ise Kızılderili ayrıca kabile liderinin çocuğudur (Dakota Yuvanc) . doğumumdan itibaren babam bana türlü hayvancılık ve türlü at kabiliyeti drifting kement atma yan yürütme ve şaha kaldırma gibi şeylerde ustalaştırdı Ayrıca Silahlarla Kendimi Savunabilmeyi . Annem ise Soğuk kanlı olmayı öğretti , balta kullanmayı çeşitli yakın dövüş silahlarını , avcılığı ve atlarla iletişim kurmayı öğretti . çocukluğum bunları öğrenmek ile geçti gelenek göreneklerden uzak bir aile ile büyüdüm bende dolayısı ile Amerikalı ve yerli vatandaşın çocuğuyum. yasak olmasına rağmen kimseye iletişim kurmadığımdan ötürü birazcık içine kapanık birisiyim . Bir Amerikan birde Kızılderili isim taşımaktayım . İki yerde de köprü görevi görüyorum hem Kızılderili'ler ile Anlaşabiliyorum hem de Amerikalı'larla . Şu sıralar ise hayvancılık ranch işleri ile uğraşıyorum Annem ve Babam Öldükten sonra bana miras kalmadı Devlet tarafından ellerinden alındı . Ailenin tek çocuğu olarak sıfırdan başlamak zorunda kaldım neyseki tecrübelerim ve kabiliyetim ile hayata çabuk adapte oldum . Amacım Mutlu bir yuva kurmak gelecekteki eşimin Kızılderili olması ve çocuklarıma bana öğretilenleri aktarmak