Rodeo Roleplay'e Hoşgeldin
Sende aramıza katılmak istiyorsan
Hemen Başvur (DISCORD UZERINDEN)!

OWL

DF

JohnBell

Vatandaş
13 May 2024
6
0
1
owlrodeo.png
OWL

Herşeyin Başlangıcı

John, Cady ve Ezekiel Samuelin çiftliğinden ayrılmış ve kuzenlerine ve dostlarına birer mektup yollatmıştır.

"Akşam Saat 9'da Saint Denisteki otelin lobisinde buluşalım."

Tüm kuzenleri ve arkadaşları, lobideki barda masada oturmuştu ve John'un anlattığı iş planları hakkında tartışmaya başlamışlardı. John, Saint Denis'te bir faaliyet olmadığını ve bu süreçte bu alanı kullanabileceğimizi ve bu fırsatı iyi değerlendirmemiz gerektiği hakkında birkaç fikir öne sürdü. Bir dövüş kulübü ve illegal bir kumar çevirebileceğimizi belirtti. Bu faaliyetlerde uyuşturucu ticareti bile yapılabileceğini anlattı. Görevimiz, uyuşturucu yapan insanlarla tanışıp aracı olarak uyuşturucu ticaretinin çoğaltılması ve insanların sadece blackjack gibi kumarlar dışında dövüş kulübü ve farklı kumar oyunları çeşitliliğini arttırarak insanları cezbetmeyi amaçladığımızı söyledi. Ayrıca, Saint Denis'teki popülasyonu artırarak faaliyetlerimize daha fazla müşteri çekmeyi hedeflediğimizi belirtti. Görev dağılımının ardından önceliğimizin avcılık olarak başladığını ve 2 haftalık süreçte elimizden gelen tüm gayretle çalışma konusunda tüm ekip anlaştı.

Masadan Kalkmadan John

"Herkes kendine bir baykuş eğitsin birbirimize mektupları baykuşlar yardımı ile ileteceğiz. Baykuşları Samuel Amcanın çiftliğinden alabilirsiniz."
Diye ekleyerek tüm ekip dağıldı tekrardan buluşmak üzere ekip sözleşti.

Ekip, John'un önerisiyle avcılığa başladı. İki haftalık süre zarfında, herkes kendi yeteneklerine ve bilgi birikimine göre avlanmaya odaklandı. Doğanın sunduğu imkanları en iyi şekilde kullanan ekip, başarılı avlar gerçekleştirdi ve bu sayede kazanç elde etmeye başladılar.
Zamanla, ekibin çabaları meyve vermeye başladı. Avcılıkla elde edilen gelir, ekibin iş planlarını hayata geçirmek için gerekli finansal temeli oluşturdu. John, Cady ve Ezekiel, bir araya gelerek yeni evinde buluştular. Burada, birlikte yaptıkları çalışmaların meyvelerini görmekten memnuniyet duydular ve gelecekteki planlarını konuştular.
Saat 9'da Saint Denis'teki otelin lobisinde buluştukları gün geldi çattı. Herkes kendine bir baykuş eğitmiş ve iletişim için bu yaratıkları kullanmaya başlamıştı. John'un belirttiği gibi, baykuşlar Samuel Amcanın çiftliğinden alınmıştı. Tüm ekip, bir araya gelip başarılarını kutlamak ve gelecekteki adımlarını planlamak için bir kez daha buluştular.
Otel lobisinde, masalarına oturdular ve geçmişteki başarılarını ve gelecekteki planlarını tartıştılar. Avcılıkla elde edilen gelirin işlerini nasıl büyütebileceğine dair fikirler geliştirdiler. Birlikte, daha büyük ve daha kârlı projeler için yeni stratejiler oluşturdular.
Sonunda, birlikte çalışmanın ve birbirlerine destek olmanın önemini vurguladılar. İlerlemek için birlikte hareket etmenin gücünü keşfetmişlerdi ve gelecekteki projelerini birlikte gerçekleştirmek için heyecan duyuyorlardı. Ekip, işbirliği ve kararlılıkla geleceğe doğru yürümeye devam etti ve Planlarını gerçekleştirmek için insanlarla sosyalleşmek ve çevre edinmek üzere tüm kasabalara dağılıp çalışmaya başladılar. Diğer kuzenleride onlara katılmak için Londradan yolu koyuldu.

Ekip Listesi

John Bell
Cady Bell
Ezekiel Bell
Lena Langley
Lucas Bell
Anto Leo Bell
Grimm Bell

JohnBell

Vatandaş
13 May 2024
6
0
1
John Eşi Lizy'le avcılık yaparken Johnun giyim kuşamına benzeyen atlı birisi yanaştı. Merhaba iyimisiniz diye sorduktan sonra indi ve yanımıza yanaştı. Avcılık yaptığımızı söyleyerek biran önce konuşmayı kesmek istesemde giyimine takılmıştım tam ben sorucakken kendisi lafa girdi.

İkimizinde İngiliz olduğunu öğrenince içim rahatlamış derin bir iç çekmişimdir. Çiftlikten ayrıldığımız günden beri insanlar garip ve varoş takılmaları beni yeteri kadar geriyordu zaten. Tommy kusura bakmayın bir toplantıya yetişmem lazım ancak mutlaka görüşelim diyerek yanımızdan uzaklaştı.

Ardından bir baykuş önüme bir mektup bırakmıştı
John Ben Leo gelip beni blackwaterdan alabilirmisin.

John ve Lizly hazırlanıp atlarına binip Leoyu Almaya Gitti.

1715924833622.png

Leoyu Blackwaterdan Alıp Saint Denisteki evimize bıraktık ve dinlenmek istediğini söylerek Eşim Lizlyi çay partisine götürmek için tekrardan Blackwatera doğru yola çıktık. Ardından Ezekielda Bize katıldı. Lizlyi çay partisine gönderirken mutlaka bağlantı kur ve kim ne iş yapıyor bunları dinlemeye çalış işimize yarayan bir şey olursa mutlaka aklında tut. Diye tembihleyerek Çay partisine gönderdik.

1715924926614.png

1715925018400.png

Çay partisinin Bitiminde bir beyfendiyle karşılaştım ve bizi evlerine davet ettiler davetlerini kıramayıp eşim ve kız kardeşimle birlikte onların evine gittik bize beyazlı kırmızılı maskeli insanlardan bahsettiler ve genelde küfürbaz ve saldırgan bir ekip olduğunu dile getirdiler. Aynı zamanda tobacco ürünleri içinde hanfendiyle toplu alımlar için anlaştık.

1715925118054.png

Ardından kendimize yerleşim yeri aramak için yanlarından kalktık çiftlikleri dolaşırken şehirde tanıştığım Seyis John Cane ile karşılaştık. Sohbet eşliğinde onunlada bir anlaşmaya vararak tüm Bell Ailesi ondan nal almamız karşılığında tüm atlarımızı ücretsiz eğitim vereceğini söylerek bir teklif sundu. Bana hem mantıklı hemde johnu sevdiğimden teklifini kabul ettim. Ardından bize ev ve çiftlik için bi kaç örnek sunmak için birkaç yer gösterdi.

Artık yorgun ve bitkin haldeydik atlarımızı hazırladık ve saint denise doğru yola çıktık.​

JohnBell

Vatandaş
13 May 2024
6
0
1
Bay Tommy,
sizle tekrar görüşme fırsatı yakalayamadık. Müsaitliğinizi bildirirseniz en kısa zamanda görüşmek isterim.
Sevgilerimle John Bell.

Bay John Bell ,
şu an Saint Deniste Doyle's Tavernada arkadaşlarımla bir şeyler içiyoruz sana da uygunsa orada olacağız.

John herkesi kaldırdı ve hazırlanamlarını söyledi. Tommyle görüşüp belki bir iş fırsatı belkide bir dostluk kurma düşüncesindeydi. Hem ingiliz olması hemde yeni dostlar edinecek olması Johnu heyecanlandırmış ve mutlu etmiştir.

1715925553374.png

Tommyle iş planlarımı paylaştım ve mantıklı bir iş olduğunu ve destekleyebileceğini söyledi. Aynı zamanda Ağzımızdan düşmeyen ingiliz ingilizin yanında olmalı sözüyle tommyle iyicene kaynaştığımızı düşünüyorum. Tüm gece uyuşturucular ve iş planları hakkında konuşmamızın ardından Tommy işleri hakkında neler yaptığını ve kanunen arandığını söyledi. O Dakikadan sonra Tommy'e dokunan olursa John Ekibim seni korumak için her şeyi yapacaktır diye ekledi. Konuşmanın bitiminde Tommy'e bir baykuş hediye edildi ve acil durumlarda o baykuşu kullanırsa olabildiğince hızlı gelmeye çalışacağımızı söyledim ve selamlaşıp masadan kalkıp evimize doğru yola çıktık.

1715925833334.png

Eve vardığımızda düşüncelerini almak ve görev dağılımı yapabilmek adına iskelemizde toplandık ve görev dağılımı yaptık. Ardından herkes eve geçip bir köşede sızmaya çalıştı.

JohnBell

Vatandaş
13 May 2024
6
0
1
Herşey sarpa sarmaya başlamıştı. Ben ve kuzenlerim uyuşturucu işine başladık Rhodes tarafında yerel halkla uyuşturucu ticaretinden gelen para bizi çok ileri taşımaya başladı. Jasper bize işin nasıl yapılacağını yolunu ve yordamını öğretti.

Jasperla buluşmayı beklerken.
1716880049142.png

Jasperdan işi öğrendikten sonra tüm ekip pür dikkat işleri yapmaya başladı bu süreç içerisinde yaklaşık 2 kez soyulucağımızdan haberimiz bile yoktu.

1716880297730.png

Leo Bell ve Lucas Bell

İşlerimizi yapmaya devam ederken bir düğüne katılmak için Saint Deniste toplandık. Bu sırada Tommylerle karşılaştık ve birlikte düğüne doğru yola koyulduk.

1716880403390.png

Düğünde Billy adlı bir ufaklıkla karşılaştık ve ona kanımız çok ısındı. Çok fazla kalabalık olduğu için evlenen çifte mutluluklar dileyip düğünden ayrıldık ancak takip edildiğimizi anlayınca rhodes yakınlarda durduk. Gelen billydi Leo ve Cadye Billyi alıp eve götürmelerini söyledim. Eve geçince billye konuştum ailesi olmadığını yanlız başına yaşadığını ve ona Blackwaterdaki insanların sahip çıktığını söyledi. Gece geç olmuş hem ben hem billy hemde cady yorgunduk kanepeye Billyi yatırdıktan sonra Cady dizime oturdu ve bizde sallanan sandalyemde uykuya daldık.

Billy

1716880489682.png

Sarı Çizmeli giyimli bir ekip sürekli bizi uyuşturucu bölgesinde darlamaya başlamış ve her uyuşturucuya gittiğimizde onlarla çarpışmaya başlamıştık.
Üstlerinde kıyafet olmayan bir ekiple çatışmaya girdik çok güzel bir şekilde almamızın ardından bu sarı çizmeliler tekrardan belirdi gözümü açtığımda karanlık bi yerde bir doktor bana müdahale ediyordu biraz ilerimde yatan grimmden başkasını göremiyordum 3 - 4 kişi içeri girdi kimlerdensin diye sorduklarında.

İngilizlerdenim.

Bir adam arkasındaki adama döndü ve şöyle ekledi.

İngilizlerdenmiş Ne Yapalım.

Diğer Kişi: Tommynin adamıdır sıkın kafasına. Dediğinde dışarıdan sesler duyuldu. Gelen sherifflerdi ancak gözlerim karardı ve yine bir uykuya daldım.

Gözlerimi açtığımda bir doktor sağlık durumumu kontrol ediyordu. Aklıma cadyden başkası gelmiyordu. Neredeydi iyimiydi tek merak ettiğim buydu. Sheriff gelip beni nezarete taşırken Cady'i gördüm Kocam orda o kocam kocam dediğinde derin bir nefes aldım. Sonradan öğrendimki Billy bizim arkamızdan gelip ateş seslerini duyunca koşarak sherifflere gitmiş ve onlara durumu anlatmış. Aslında kurtulmamızın tek sebebi billy oldu. Nezarethaneye alınmamızın ardından sheriffle konuştum durumdan sıvışmak için kaçırıldığımı söyledim ve beni dışarı çıkardılar. İfademizi aldıktan sonra serbest bıraktılar ve valentine'daki otelde dinlenmek için bir oda kiralayıp Cady'le bir uyku çektik.

JohnBell

Vatandaş
13 May 2024
6
0
1
Tommyle Barda otururken bir arkadaşım var tanıştırmak isterim diyerekten Mac Woodları çağırdı. Yeni dostluklar kurulurken bir postacı koşarak içeri girdi. Tommy, Mac Wood ve John'a birer mektup uzattı.

Garipsemiş olsam da mektubu açtığımda her şey çok net bir şekilde gün yüzüne çıkmıştı. Bay Silvio beni de görüşmeye çağırmıştı. Mektubunda:

"Saat 21.00’da size ulaştırdığım harita parçasındaki BRAITWAITE MANOR adlı yerde bekleyeceğim."

Don Silvio DUFFER

John masadan izin isteyip kalktı ve eve gidip takımlarını değiştirdi. Saat yaklaşırken belirtilen konuma doğru yola koyuldu. Bay Silvio, herkes gelmeden önce beni çekti ve:

"John, seni Tommy'nin isteği üzerine davet ettim," diyerek konuşmayı sürdürdü. Hem tanışmış olduk hem de sorunları masaya yatırdık. Bay Silvio, masada oturan herkese kişi başı 2 bin dolar ve üçer adet kimsede olmayan silahlardan vereceğini, ancak şu anda tedarik sürecinde olduğunu belirtti. Ardından ekiplerden destek isteyerek Tommy, Mac Wood ve John'dan belirli sayılarda adam istedi ve yarım saat sonra tekrardan buluşmak için anlaştık.

Grimm Bell ve Lucas Bell'i alıp Bay Silvio'nun evine doğru yola çıktık. Şeriflerle çatışmanın ardından Grimm ve Lucas gelip Bay Silvio'nun ekstra olarak 1000 dolar daha verdiğini söyleyerek parayı John'a teslim ettiler.​

JohnBell

Vatandaş
13 May 2024
6
0
1

Sarı Çizmeliler

John bir mektup aldı. O sırada atlarını John Cane (seyis) hem eğitiyor hem de nal taktırmalarını bekliyordu.

---

**Tommy'den Gelen Mektup:**

"Sevgili dostum John Bell, seninle konuşmam gereken meseleler olduğunu işittim. Uygun olduğun bir vakitte görüşmemizi sağlayalım. Kendine iyi bak. Sevgilerimle."

---

Ardından Tommy ve arkadaşları ile birkaç kişi daha seyisin olduğu yere geldiler ve sohbetimize orada devam ettik.

John bir mektup daha aldı:

---

**Galvin Harvey Garcia'dan Gelen Mektup:**

"Bay John Bell, acil bir şekilde görüşmemiz lazım. Blackwater veya Rhodes'te görüşebiliriz. Sizden haber bekliyorum."

---

Kim olduğunu bilmediğimden mektubu Tommy'e uzattım ve görüşme olacaksa Saint Denis'te uygun olur diyerek herkesi Saint Denis'e doğru yola çıkmak için hazırladık. Kim olduğu bilinmediğinden sadece yolda ne diyeceğini merak ederek atımı sürdüm. Gittiğimizde buluşma yerine yarım saat bekledik. Meğersem planları çok farklıymış. Bir anda Bay Silvio geldi ve pazar yerine doğru yola çıktık. Pazar yerine geldiğimizde Bay Silvio, "John, gel otur," diyerek ekledi.

Karşısına oturduğumda takım elbiseli bir bey geldi. Gelmesinin ardından Bay Silvio şöyle ekledi:

"John, aranızda bir sorun varmış. Ben de bir dinlemek istedim."

diye devam edecekken John araya girdi:

"Ben beyfendiyi bile tanımıyorum. Ne sorun yaşadık acaba sizinle?" diye soru yöneltti.

Sorunun başını anlatınca anladım, bunlar Tommy'nin 'Adamı sık kafasına' diyen ekipler. Üstelik Tommy'i de çok sevdiğini söylüyor. Bay Silvio'ya da yalan ithamlarda bulunmuş ve şeriflerle çalıştığımızı anlatmış. Bu durumu anlattığımda kekeleyerek yalanlamaya çalıştı. Tommyninde fark ettiğini umdum ve dinlemeye devam ettim.

Bay Silvio'nun endişesini anlayabilirim ancak bize yalan ithamlarda bulunan kişileri göz ardı edemem. Bay Silvio'ya durumu izah etmeye çalıştım. Billy'nin durumunu anlatırsam Billy'i tehlikeye sokma endişesiyle orada sessiz kaldım. Bay Silvio'ya böyle bir durum olmadığını izah edebildiğim kadar ettim. Kalkarken Bay Silvio, "Dilerseniz buradan barışarak ayrılın ya da kanlı bıçaklı kalın, size kalmış," dedi.

Galvin ekledi:

"Ben şu hanımefendinin yaptığı terbiyesizlik yüzünden el sıkışmam," dedi. Güldüm ve sadece çıkıp yürümeye başladım.

---

Ertesi Gün:

Birkaç aksi mektuplaşmanın ardından Rhodes'ta bilerek atla Lucas'a çarptıklarında nasıl olduğunu anlamadığım şekilde bir anda 10'dan fazla kişi geldi. Tartışma çıkacağını anladığımda Saint Denis'e doğru yola çıktık. Etrafımızı sardılar ve sürekli kışkırtmaya çalıştılar. Bay Silvio'ya, Saint Denis'te olay çıkmaması adına sessiz kalmayı tercih ettim. Ama bunlar yanına kâr kalmayacaktı. Bay Silvio'dan görüşme istedim ve tüm olanları anlattım. Bay Silvio bir görüşme ayarlayacağını söyleyerek bizi uğurladı. Ben de Cady'i alıp kuzeydeki evimize doğru yola çıktık.