Adrian Mark, 1846 yılında Strawberry kasabasında, meyve bahçeleriyle çevrili, huzurlu bir çevrede doğdu. Babası Edward, kasabanın tek eczacısıydı ve sık sık hastaların tedavisi için evlerine giderdi. Annesi Emily ise, kasabanın en çalışkan temizlikçisiydi. Adrian, babasının işinde ona yardım etmeye başladığından küçük yaşlardan itibaren ilaçların karıştırılması ve reçetelerin düzenlenmesi konusunda eğitim almaya başladı. Ancak Adrian'ın hayali, kasabanın sınırlarının ötesinde genişleyen bir dünyayı keşfetmekti. Bu nedenle, genç yaşta eğitim için Saint Denise'e gitmeye karar verdi. Orada, hukuk ve şeriflik alanlarında eğitim alarak yeteneklerini geliştirdi. Ayrıca, kasaba yaşamından uzaklaşıp farklı kültürlerle tanışarak hayata daha geniş bir bakış açısı kazandı. Eğitimini tamamladıktan sonra, başarılı bir şekilde Blackwater kasabasında bir süre şeriflik yaptı. Burada, çetelerle mücadele ederken ve halkın güvenliğini sağlarken kendini kanıtladı. Ancak, kalbinde hala doğduğu kasaba olan Strawberry'e geri dönmek istediğini hissediyordu. Strawberry'ye geri döndüğünde, kasabanın yeni şerifi olarak atanmasıyla birlikte, geçmişin anılarına karıştı. Burada, gençlik yıllarından hatırladığı sokakları dolaşırken, çocukluğunu hatırlatan kokular ve seslerle karşılaştı. Babasının eczanesinde geçirdiği zamanlar, annesinin mutfağında pişen leziz yemekler, hepsi onun için unutulmazdı. Ancak hayatının en büyük sınavı, bir kadınla tanışmasıyla başladı. Elizabeth adında güzel ve gizemli bir kadına aşık oldu. İkisi de birbirlerine karşı derin bir sevgi besliyorlardı ve kısa sürede evlendiler. Ancak, mutlulukları uzun sürmedi. Elizabeth, kızları Amelia'nın doğumuyla birlikte kasabayı terk etti, Adrian'ı yalnız bıraktı. Yıllar sonra, geçmişin hayaletleri Adrian'ı rahat bırakmadı. Elizabeth ona bir mektup gönderdi, mektupta kızına bakamadığını söyleyerek onun yanına gönderdi. Adrian, sevinçle kızını karşıladı ve ona en iyi şekilde bakmayı taahhüt etti. Bu süreçte, kasabanın yaşlılarından duyduğu hikayelerle geçmişe yolculuk yaparken, aynı zamanda kızının geleceğini de planlamaya başladı. Kızı gençlik dönemlerinde bir oğlan ile ilişkiye başladı, Adrian bu ilişkiyi onayladı ve kızını onun ile evlendirdi. Saint Denis Şehrinde yıllar boyunca yaşamaya devam etti, yıllar onun peşini kovalarken eski karısına dair bir ip ucu yakaladı. Bu ip ucunun ardından Blackwater'a her şeyin başladığı yere doğru yola çıktı.
Son düzenleme: